Etusivu Koulutus
Koulutuksen osaamista
jone vedessäJärjestämme tekniikkasukelluskursseja non-stop ja ympäri vuoden. Olemme kouluttaneet eritasoisia seoskaasusukeltajia tauotta vuodesta 1996. Koulutussukellukset järjestämme Suomenlahdella 8m/10 sukeltajan RIBillämme tai sisämaan kaivoksissa olosuhteista riippuen. Myös koulutus ulkomailla onnistuu. Kurssiaikataulut räätälöimme oppilaan tarpeiden mukaan.
Read more...
 
Varustekonfiguraatio kursseillamme

Käytämme kaikilla avoimen kierron kursseillamme Hogarthialaista laitteistoa. Tästä artikkelista löydät kaikki tarvittavat tiedot varusteista alkuun pääsemiseksi, loput opit kurssilla.

Read more...
 
Sentinel CCR Diver

Tarjoamme Sentinel CCR Diver -kursseja!

Sentinel CCR Diver -kurssi kestää noin 5 päivää, mikäli et omista aiempaa CCR-sertifikaattia.

Sentinel CCR crossover-kurssi kestää noin 2-3 päivää riippuen hieman taustastasi ja koulutusolosuhteista.
Kurssi sisältää hieman CCR-teoriaa, Sentinel-laitekohtaista teoriaa, laitteen omakohtaista purkamista ja kasaamista, noin 500 minuuttia itse sukeltamista, sekä paljon muuta ajantajusi hämärtävää puuhaa.
Read more...
 
Eanx Blender
Tämä kurssi on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat tietoa Nitroxin, Hapen ja Argonin sekoittamisesta ja täyttämisestä sekä erilaisten täyttö- ja suodatuslaitteistojen käsittelystä ja suunnittelusta.

Kurssille osallistujalla tulisi olla Nitrox-sukeltajan koulutus.

Kesto yksi pitkä päivä aamusta iltaan tai kaksi pitkää iltaa.

Read more...
 
Trimix Blender

Tämä kurssi on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat tietoa Nitroxin, Trimixin, Hapen ja Argonin sekoittamisesta ja täyttämisestä sekä erilaisten täyttö- ja suodatuslaitteistojen käsittelystä ja suunnittelusta.

Kurssille osallistujalla tulisi olla Trimix-sukeltajan koulutus.

Kesto yksi pitkä päivä aamusta iltaan tai kaksi pitkää iltaa.

Read more...
 
Recreational Trimix

Tämä kurssi sopii niille, joilla on jo kokemusta keskisyvistä sukelluksista 45 metriin asti happi/typpi-seoksilla ilman dekompressiokaasuja, mutta jotka eivät ole tyytyväisiä turvallisuustasoonsa tai suorituskykyynsä pohjalla.

Kurssilla opetetaan, miten sukellat nykyisellä laitteistollasi nykyisellä syvyystasollasi, mutta käytät kaasunasi ilman tai Nitroxin sijaan kevyttä Trimixiä eli happi-typpi-heliumseosta.

Read more...
 
Advanced Recreational Trimix
advanced rectrimixTämä on lähes sama kurssi kuin Advanced Eanx Diver, mutta viimeisillä sukelluksilla käytetään pohjakaasuna Recreational Trimixiä, eli laimeaa Trimixiä (esim. O2 25%, He 25%).

Kurssi on paremmin linjassa heliumin lisääntyneen käytön nykysuuntauksen kanssa, missä END (narkoosi) pyritään pitämään alle 25 metrissä kaikilla sukelluksilla.

 

 
Normoxic Trimix
normoxic trimixMikäli haluat sukeltaa turvallisesti 60 metriin asti, on tämä sinun kurssisi. Pohjakaasuna toimii Tx21/35 ja dekompressiokaasuina Ean50 ja O2.

Esitietovaatimuksena sinulta edellytetään joko Advanced Eanx, Advanced Rec.Tx tai Technical Diver.

Mikäli se puuttuu, suosittelemme kombinaatiokurssia, jolla käymme läpi nämä kurssit ja Normoxic Trimix-kurssin (NTX).

Kurssilla käytetään Hogarthialaista laitekonfiguraatiota.

 
Trimix Diver
trimix diverJos olet jo sukeltanut runsaasti NTX-tasoisia sukelluksia ja koet, että yli 60 metrin syvyydessäkin on jotakin kiinnostavaa, josta et voi mitenkään jäädä paitsi, voit harkita tätä kurssia.

Sukellamme noin 90-100 metrin syvyyteen kolmella dekompressiokaasulla, ja pyrimme tekemään sen mahdollisimman pienellä riskitasolla.

Kurssilla harjoitellaan luovaa ajattelua dekompressioiden ja gas managementin osalta sekä opiskellaan hieman lisää fysiologiaa.

 


Ab Sea & Subsea Oy

Vuoripolku 20
10210 Inkoo
Finland

jouni.piispanen@seasubsea.fi
+358 400 603 404

www.seasubsea.com

Sea & Subsean Facebook-sivut

AJANKOHTAISTA

Sivuja päivitetään! Pahoittelemme virheitä.

Nyt uusia tuotteita, saatavana suoraan varastostamme!

Kaasupoolin uudet hinnat 2015 Woikosken kaasuille löytyvät nyt kaasupoolin sivulta!

Katso ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset Sea & Subsean facebook-sivuilta!

Koulutus linkkejä

IANTD

V-planner